Neotehnika
Poštovani kupci,

Neotehnika posluje više od 25 godina u sektoru trgovine obojenim metalima i bavi se trgovinom poluproizvoda od obojenih metala. Naš trgovački asortiman obuhvata: cevi, limove, šipke, profile od aluminijuma, bronze, bakra, mesinga, prohroma. Pored velikog iskustva u trgovini proizvodima od obojenih metala, svakim novim danom smo posvećeni u pružanju blagovremene usluge našim kupcima. Pored našeg matičnog sajta neotehnika.rs , na kom je predstavljen ceo naš asortiman trgovačke robe, odlučili smo da za svaku grupu proizvoda napravimo poseban sajt a kako bi našim kupcima olakšali komunikaciju i pružili lakše i brže informacije iz našeg prodajnog asortimana.

cena aluminijumske šipke
Sajt aluminijum?
Sajt aluminijum.rs je jedan od kompanijskih sajtova Neotehnike. Trudićemo se da na ovom sajtu sažmemo sve informacije koje se odnose na aluminijum i proizvode od aluminijuma sa kojima trgujemo. Da našim kupcima olakšamo pretragu proizvoda i pružimo kvalitetne informacije a kako bi Vam olakšali odluku i kupovinu proizvoda i poluproizvoda od aluminijuma za koje ste zainteresovani.
Aluminijumski lim
cena aluminijumskih limova
Šta možete očekivati od nas?
U ubrzanom vremenu u kojem živimo, svesni smo potrebe brzog odgovora našim kupcima. Pored redovnog radnog vremena , ovim sajtom ćemo našim kupcima omogućiti komunikaciju 24/7. Trudićemo se da na sve Vaše zahteve odgovorimo u što kraćem mogućem roku bez obzira na dan i vreme i pružiti povratnu informaciju i odgovor. Pored toga, od nas možete očekivati posvećenost u svakom segmentu poslovanja, od kontakta, pružanja informacija i adekvatne ponude i povoljne cene do brze i tačne isporuke robe na željenu adresu.